В Търсене На Оптимално Здраве

Оптимално Здраве
 • Едва 100 грама къпини покрива над 1/3 от дневната нужда на организма от витамин C.

  не е необходимо на никого напомня за положителните свойства на тази съставка, която е отговорна за устойчивост на организма към болести. Metylsulfonylometan. Това е форма на сяра, която се съдържа в зеленчуците, плодовете, зърнените култури и месо. Клинични изследвания показват, че използването на МОМ в продължение на 6 седмици при пациенти osteoartretyzm води до намаляване на болка, дори 80%, без никакви странични ефекти.


  Освен това, в MSN подобрява подвижността на ставите. Дозите, препоръчани за употреба е 6000 мг на ден, но лечението трябва да започне с доза от 3000 мг и постепенно да го увеличи.

  Изглежда, между другото, голям брой токсични продукти на обмяната на веществата (изгаряне на мазнини, без въглехидрати) отровят целия организъм, което може да доведе до кома кетоацидоз.

 • Elisa тестове за откриване на вируса в котешка кръв са много прости и позволяват да се постигне бърз резултат. За съжаление, понякога те не са напълно надеждни. Така че, в случай на съмнения - ще трябва да повторите теста след няколко седмици, най-вече в случай на положителен резултат. Хронични насморки, възпаления в организма, които са свързани с редица заболявания, като астма, сърдечни заболявания, бъбречни заболявания, рак, ревматизъм, диабет, преждевременно стареене и редица други могат да се лекуват с хранителни продукти, е в основата на противовъзпалителни, и в него влизат куркума, джинджифил, чесън, ябълков оцет, лимони и т.н.

 • Е ефикасно средство за лечение на различни кожни заболявания, хронични заболявания на белите дробове, grzybic, висше сифилис, и дори множествена склероза на артериите (доза се измерва в грамове). Основният проблем е в това, че лекарства са тествани индивидуално и в рамките на сравнително кратък период от време, след това се предписва в комбинация с други, и да вземат в продължение на дълго време. Лекарства не са тествани в такива условия и по такъв начин, общият пренаписването е антинаучно и опасно. Резултатът идва до безброй, опасно, дори смъртоносно, взаимодействие лекарства и странични ефекти, които описват множество книги и статии и области.

 • За да се покаже личното ми предразсъдъци - аз обичам месо. Но аз не това не е в никакъв случай да не се гордея - опитвам се да се ограничавате, да купуват по-скъпо, отколкото месо, но дава ми увереност в това, че се създава на местно ниво (колбаси-това е друг въпрос). Аз съм внук на ловеца, така че от детството си бях придружаван от умъртвяване на животни, за да се потребителят, но в комбинация с лекции за това, че животните трябва да се уважават, а не да ги убие, за забавление, както някои обичат. Това е само за обучение. Това е така, защото съвременните котки се хранят с храна, която малко прилича на храна, която можете да спечелите безплатни.

 • Стандартите са много широки и се оставя голямо поле за интерпретации. Е създаден въз основа на слоеве на обществото.

  Хората, които казват, че те са здрави - никой не проверява - мъже, жени, деца, хора в напреднала възраст. Някой, който е на TSH 1,5 могат да се чувстват зле, а някой с TSH от 3 ще има енергия. Нито едно измерение, и всеки организъм претърпява хормонални промени по различен начин. Проблеми - ограничаване на подвижността на ставата до ампутация на крака, включително. Ако имате остри или внезапна загуба на коса, трябва да се консултирате с вашия лекар, тъй като това може да доведе до други заболявания".