Фото И Видео

Фото И Видео

Все пак здравето на 14.


02.2014 21:01 услуги, но цените им са много високи. Аз се оправи, горд, като Pstrowskiego паметник. Без капка срам или неудобство, аз се гледах в очите на лекар, и аз за това говоря. Въпреки че йод убива всички едноклетъчни организми, такива, аз съм такъв и няма такива странични ефекти, като например, че антибиотици не се използват съвременните лекари за борба с вътрешни инфекции. Интересното е, че бактериите не могат да развият устойчивост към йоду. Разтвор, съдържащ 50 mg йод убива бактериите в 1 минута и спора за 15 минути. Понякога първият симптом е инфекция на очите и ги łzawnienie или mrużenie. Това се случва и така, че първият симптом-това е проблем с храненето от болки, причинени от эрозиями на лигавицата на устната кухина.

Естествен източник на meningokoków само човек, и тези бактерии колонизируют кухината на носа gardłową причинява бессимптомное децата на носител. Това явление трябва да се вземат meningokoków в една популация се оценява на 2-20% и най-голям процент носители се наблюдава при хора на възраст 15 - 24 години, а в затворени общности, като военни казарми, затвори, детски градини, общежития и домове и детски колички може да достигне до 40-70%. Ученик в гимназията, който се разболя издържа коремен тиф, който до пристигането на лекарите са посочили на йод, той много бързо се е възстановила. Лекарите са намерили в тази област е много лесно и без криза, а не защото той знаеше, че кризата е ускорен изкуствено.

Ако се разболя котка, имал контакт с друга котка - това трябва също да получат тези лекарства, дори и ако това е бил кратък, контакт, но животното изглежда напълно здрави. Разбира се, аз съм ръцете и краката си в рамките на тези препоръки. Прекомерно физическо натоварване на всички, аз проверих. И имам силна инсулинова резистентност, до такава степен, че след като банан или два Чили, zjedzonych с кокосово мляко и масло след хранене białkowym аз 0,5 кг напред. Аз HIITy след 4-5 пъти седмично по 30 минути и нищо. Тегло отиде.

За съжаление, антибиотиците действат само на бактериите - основни заболявания, причинени от вируси, котката трябва да се справя сам. Правилната дозировка на витамин D, оказва положително влияние върху здравето ни, тъй като той не само насърчава изцеление, но, преди всичко, за да попречи на повечето от този тип заболявания, така че е изключително важно за нашето здраве е в нашите географски ширини, е правилното му използване. За съжаление, витамин D повечето лекари подценяват, а останалите suplementują витамин D през цялата година, за съжаление, забравят го препоръчват на своите пациенти!

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на участниците в конкурса невярна информация.

Аз се движат, HPV, детски паралич, хепатит-Б, варицела, дифтерия, ротавирус, гемофильная инфекция, грип А H1N1, коремен тиф, холера, малария, клещевой енцефалит, Боррелиоз, менингококковая инфекция, рубеола, эпидемический паротит, тетанус, хепатит-В ТНА, HCV, хепатит тип Б, и така нататък. Особено ако тя е с ново масло kolendrowy не изисква охлаждане, е възможно да "разруши", и къща, и пътуване.

Не всички експерти обаче са единодушни. В интервю за списание "независим" д-р Ани Бритън от Университета в Лондон са открили, че тези резултати трябва да бъдат приети с голям запас на. По думите й, не бива да се надценява което спестява действието на алкохола.

Tags